![](/img/sanjob_logo2.png)
Viewed 53 times 0 Answers
0
توی برگه ای ک بانک برای تمکن و گردش،حساب میده، ذکر میشه ک مبلغ ریالی ک برای تبدیل به دلار درنظر گرفتن(نرخ دولتی) چقدر هست؟ یا فقط اون عدد نهایی دلاری گفته میشه صرفا؟
2020-12-01 22:45:09 Montreal مهاجرت # #بانک #دلار #نرخ دولتی #تمکن مالی #گردش حساب![QAmon](https://sanjob.ca/img2310/qamon.png)
Similar Question:
#
#بانک
#دلار
#نرخ دولتی
#تمکن مالی
#گردش حساب
#بانک
![Sanjob](/img/avatar.jpg)
سلام دوستان، من برای تمکن مالی به راهنمایی نیاز دارم. ممنون میشم نظر و تجربه ای اگر دارید بهم همفکری بدید.منطقی تر اینه که صبر کنم پذیرش بگیرم بعد شروع کنم تمکن را فراهم کنم؟ در اینصورت اگر قراره حداقل ۴ ماه پول در حساب باشه بعد برای ویزا درخواست بدم، خیلی طول میکشه و به پاییز ۲۰۲۳ که براش اقدام کردم نمیرسم.یا درست اینه که از همین الان تمکن را فراهم کنم و به امید اینکه پذیرش بگیرم آن پول را در بانک نگه دارم؟ در اینصورت مدام ارزش پولم داره کم میشه.در شرایط اقتصادی ما و با توجه به اینکه من برای
2023-02-10 00:00:00 # مهاجرت
کسی اطلاع داره با ویزا یا مستر کارت دبی میشه خرید دلاری انجام داد یا نه؟
آیا درسته که بانک ها دیگه برای تمکن مالی از نرخ دولتی استفاده نمی کنند.
2021-09-01 13:44:00 #Saskatoon [برای تمکن مالی] مهاجرت
خیلی ممنون میشم بانک هایی که تمکن با نرخ دولتی میدن و بفرمایید؟
2021-09-14 02:51:00 #Saskatoon [خیلی ممنون میشم] مهاجرت
سلامببخشید دکتری فول فاند پذیرش بگیریم برای ویزا بازم تمکن مالی میخواد؟
2023-02-09 00:00:00 # مهاجرت
سلام دوستان، من برای تمکن مالی به راهنمایی نیاز دارم. ممنون میشم نظر و تجربه ای اگر دارید بهم همفکری بدید.منطقی تر اینه که صبر کنم پذیرش بگیرم بعد شروع کنم تمکن را فراهم کنم؟ در اینصورت اگر قراره حداقل ۴ ماه پول در حساب باشه بعد برای ویزا درخواست بدم، خیلی طول میکشه و به پاییز ۲۰۲۳ که براش اقدام کردم نمیرسم.یا درست اینه که از همین الان تمکن را فراهم کنم و به امید اینکه پذیرش بگیرم آن پول را در بانک نگه دارم؟ در اینصورت مدام ارزش پولم داره کم میشه.در شرایط اقتصادی ما و با توجه به اینکه من برای
سلام وقت دوستان بخير ، ببخشيد يه سوال داشتم اگه ممكنه راهنمايي بفرماييد ، اينجا منظور ازassets گردش حسابه يا سند ملك يا آپارتمان هست ؟ممنون ميشم ???????????? Your assets and financial situation are insufficient to support the stated purpose of travel for yourself (and any accompanying family member(s), if applicable).
راجب سابق کار من یک سال در شرکتی کار کردم که نه بیمه دارم نه بهم نامه میدند فقط توو گردش حسابم سابقه واریزم هستش حالا میتونم از یه شرکت دیگه بخوام نامه بهم بده ولی تاریخچه واریز حساب همون شرکت رو به عنوان مدرک واریز حقوق ارائه بدم
2021-08-29 13:53:00 #Saskatoon [کار] مهاجرت
ببخشید توی برگه تمکن که جزئیات تراکنش ها مشخص نمیشه! فقط مانده حساب هست و اگر بخوایم میانگین ۴ ماهه.از کجا میخوان متوجه بشن که پولی یکباره به حساب اومده یا نه!؟
2020-12-01 22:55:42 #Montreal مهاجرت[تمکن مالی] مهاجرت
دوستان سند رو میخوام ترجمه کنم برای تای. سندم ترک برگه و صفحه پشتی کلی توضیحات به درد نخور داره. نیاز هست اونها هم ترجمه بشه یا خیر؟
2023-02-10 00:00:00 #Montreal
در مورد تمکن داشتم ،تمکن حتما باید در یک بانک باشه؟ میشه چند تا حساب و در چند بانک مختلف باشه که جمعشون اون مبلغ بشه یا نه؟
2021-10-22 06:58:00 #Montreal
2023-02-10 00:00:00 #Montreal
من دوهفته پیش برای تمدید caq اپلای کردم و متاسفانه برای تمکن و همچنین ریزنمرات رسمی اسک شده ام با توجه به اینکه ۳۰۰۰ دلار از بانک RBC گذاشته بودم، حالا فقط نامه تمکن مالی پدرم را اضافه کنم کافیه؟ یا باید موجودی حساب خودم در RBC هم افزایش بدم و هر دو را بگذارم؟
2021-10-25 02:14:00 #Montreal